Over ons

Stichting Herja is opgericht door Herman en Jannie Wessels. Na het overlijden van Herman is besloten een fonds op te richten. Vanuit dit fonds willen wij goede doelen financieel ondersteunen. Het bestuur bestaat uit Arjan, Rianne en Dick Wessels, allen kinderen van Herman en Jannie. Daarnaast zijn er een aantal externe adviseurs bij de stichting betrokken.

Jaarlijks wordt een maximaal te doneren bedrag vastgesteld waarvoor donatie voor projecten of initiatieven in aanmerking komen.

Onze stichting richt zich vooral op goede doelen, projecten en initiatieven die hun gelden besteden aan:

• Kankerbestrijding
  • Gezondheidszorg in het algemeen
  • Jeugd
  • Kerk en levensbeschouwing
  • Natuurbehoud
  • Regionaal / maatschappelijk belang in de breedste zin van het woord.

De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft de ANBI status, waardoor giften onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn.